Mergi la conţinutul principal

Virtualizare

Managementul
infrastructurii virtuale

Ce este și cum se utilizează

Au trecut demult acele zile în care companiile depindeau de o infrastructură fizică masivă de hardware, cum ar fi memoria, cardurile de rețea, cipurile și resursele de procesare și stocare. Infrastructura virtuală ajută companiile de toate dimensiunile să valorifice aceste instrumente cu costuri mai mici și cu multe alte avantaje semnificative.

Vom examina virtualizarea și modul în care gestionarea corectă a acesteia va ajuta companiile să se extindă semnificativ.

Prevenirea programelor malware
pentru Servere
și Desktop-uri virtuale

În ceea ce privește infrastructura fizică, dedicăm fiecare server unui scop specific. Dar este posibil ca serverul să nu fie utilizat la capacitatea sa maximă. Cu ajutorul virtualizării, putem adăuga mai multe funcționalități unui singur server și îl putem utiliza mai eficient.Această migrare reduce costurile de întreținere și de electricitate ale serverului suplimentar.

 

Acum, cum putem rula mai multe mașini virtuale pe un singur hardware? Răspunsul este HyperVisor. Un software care poate rula mașini virtuale pe partea superioară a hardware-ului sau ca software găzduit. Haideți să aflăm mai multe! Cu ajutorul virtualizării, putem rula mai multe mașini virtuale pe un singur sistem de operare hardware.

Protecție Live

Protecția în timp real împotriva programelor malware oprește amenințările nevăzute anterior.

 

Consola de management

Puteți alege între o consolă de gestionare bazată pe cloud sau la fața locului.

Hypervisor

În ceea ce privește hipervizoarele, există două tipuri diferite pe care trebuie să le analizăm:

Hypervizor Bare-metal. Acesta rulează direct pe hardware. Aceste hipervizoare au sistemul lor de operare și sunt cunoscute pentru stabilitatea și performanța lor.

 

Hipervizor găzduit. Acesta rulează în interiorul sistemului de operare. Astfel, acestea au un strat suplimentar de software sub ele, în comparație cu hipervizoarele bare-metal.

Tipuri de virtualizare

Virtualizarea datelor

Virtualizarea datelor

Acesta ne oferă date din diverse resurse, fără a le cunoaște formatul și sursa, pentru ca utilizatorii și aplicațiile să le utilizeze.

Virtualizarea desktopurilor

Virtualizarea desktopurilor

Uneori se numește Virtual Desktop Infrastructure. Cu VDI, utilizatorii pot accesa toate fișierele și aplicațiile de pe orice calculator.

Virtualizarea serverului

Virtualizarea serverului

Uneori se numește Virtual Desktop Infrastructure. Cu VDI, utilizatorii pot accesa toate fișierele și aplicațiile de pe orice calculator.

Virtualizarea sistemului de operare

Virtualizarea sistemului de operare

Putem rula mai multe sisteme de operare, cum ar fi Windows și Linux, pe mai multe mașini virtuale.

Virtualizarea rețelei

Virtualizarea rețelei

Cu ajutorul virtualizării rețelelor, putem combina mai multe rețele hardware într-o singură rețea numită rețea bazată pe software, iar invers este de asemenea posibil.

Ce mai aștepți?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să creați soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

Contacteaza-ne

Protecție Endpoint pentru birouri virtuale

Obțineți o securitate completă și stratificată pentru desktopurile dvs. virtuale cu soluțiile CyberSecure Endpoint Protection. Un singur client eficient încorporează antivirus, firewall, HIPS, prevenire a pierderilor de date, protecție web și multe altele - economisind resurse de sistem. Etapizați orele de scanare cu Virtualization Scan Controller pentru a evita furtunile de scanare. Încorporați clientul în imaginea dvs. gold pentru o implementare fără complicații. Gestionați cu ușurință protecția pentru toate desktopurile virtuale, stațiile de lucru tradiționale și serverele cu Enterprise Console.

Dispozitive virtuale pentru securitatea rețelei

CyberSecure oferă o gamă completă de soluții de securitate a rețelelor, livrate sub formă de dispozitive virtuale ușor de gestionat, care oferă securitate firewall de ultimă generație și protecție împotriva amenințărilor, echivalentă cu dispozitivele noastre hardware. Puteți implementa cu ușurință un firewall pentru aplicații web, un e-mail securizat sau un gateway web, un VPN, un firewall de ultimă generație sau un sistem de gestionare unificată a amenințărilor (UTM) în cadrul infrastructurii virtuale existente.

Hai sa discutam

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.