Mergi la conţinutul principal

Servicii

Securitatea cibernetică a evoluat

SECURITATE
SINCRONIZATA

Sophos Firewall face parte din cel mai bun sistem de securitate cibernetică din lume,
integrându-se în timp real cu Sophos Central și Intercept X.

FIREWALL-UL SI ENDPOINT -
LUCRAND IMPREUNA

Monitorizați amenințările

Sophos Firewall și Intercept X lucrează împreună pentru a partaja în mod continuu informații prin Security Heartbeat™, astfel încât să cunoașteți starea de sănătate a rețelei dvs. dintr-o privire și să fiți notificat instantaneu cu privire la orice amenințări active.

Izolarea automată a amenințărilor

Atunci când Sophos Firewall sau Intercept X identifică o amenințare, aceștia lucrează împreună pentru a oferi un răspuns automat cu reguli de firewall dinamice și protecție laterală a mișcării, izolând o gazdă compromisă pentru a preveni răspândirea, comunicarea cu hackeri și pierderea de date.

100% Vizibilitate aplicației

Intercept X partajează în mod constant informații despre aplicațiile în rețea cu Sophos Firewall pentru a identifica, controla și oferi rutarea SD-WAN a aplicațiilor importante de afaceri, blocând toate aplicațiile nedorite.

Sophos Firewall face parte din cel mai bun sistem de securitate cibernetică din lume, integrându-se în timp real cu Intercept X.

Protecție împotriva mișcării laterale – Rețeaua ta pe AutoPilot

 

 

Odată ce hackerii sau amenințările ajung în rețeaua dvs., primul lucru pe care vor încerca să îl facă este să se mute pe alte sisteme. Ei caută să obțină controlul asupra cât mai multor sisteme posibil.

 

 

 

Lateral Movement Protection, o caracteristică de securitate sincronizată, oprește amenințările. Împiedică amenințarea să se răspândească la alte sisteme, să fure date sau să comunice înapoi cu gazda.

 

 

Când este detectată o amenințare, Sophos Firewall coordonează o apărare sincronizată cu toate celelalte puncte finale din rețea. Acest lucru izolează gazda compromisă chiar și pe același switch sau pe același segment de rețea.

O descoperire în vizibilitatea aplicației

Controlul aplicației sincronizat

Controlul aplicațiilor sincronizate identifică automat toate aplicațiile necunoscute, evazive și personalizate care rulează în rețeaua dvs., astfel încât să le puteți prioritiza cu ușurință pe cele pe cele dorite si nedorite.

  Controlul aplicației sincronizate este activat ori de câte ori există trafic de aplicații neidentificat în rețea.

  Intercept X partajează calea aplicației și executabilul cu Sophos Firewall prin Security Heartbeat™.

  Sophos Firewall poate clasifica automat noua aplicație și îi puteți schimba categoria oricând.

④  Noua aplicație poate fi acum controlată de o politică pentru a o bloca, accelera sau prioritiza.

Identitatea utilizatorului fără agent

ID utilizator sincronizat

ID-ul utilizator sincronizat partajează identitatea utilizatorului între Intercept X și Sophos Firewall, eliminând nevoia de agenți separați pe serverul dvs. Active Directory sau clienți pentru o identitate fiabilă a utilizatorului.

Rutarea aplicației puternic și de încredere

SD-WAN
sincronizat

Valorificați puterea securității sincronizate pentru a optimiza selecția căii WAN pentru aplicațiile tale.
Utilizați Controlul aplicației sincronizate pentru criteriile de potrivire a traficului din politicile de rutare SD-WAN.

Haideţi Să Discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cyberitsoft.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.

Inima rețelei tale

Mult mai mult decât un firewall

Extinde Rețeaua

Sophos Firewall vă permite să vă extindeți rețeaua oriunde, cu ușurință și la un preț accesibil, cu o varietate de soluții VPN securizate.

Extinde Protectia

Sophos Firewall se integrează strâns cu restul ecosistemului Sophos pentru a oferi beneficii incredibile de vizibilitate, protecție și răspuns, indiferent dacă îl gestionați singur sau lăsați Sophos să îl gestioneze pentru tine.

Extindeți Echipa

Sophos Firewall, Synchronized Security și Sophos Central se combină pentru a vă economisi timp, efort și resurse substanțiale în gestionarea securității IT. Este ca și cum ai dubla dimensiunea echipei tale.