Mergi la conţinutul principal

Spitale

Securitate end-to-end
pentru a proteja datele
Pacientilor

Protejați confidențialitatea pacienților dvs. și informațiile extrem de valoroase, cum ar fi PHI, împotriva pierderii de date și sprijiniți-vă eforturile de a îndeplini mandatele stricte de conformitate și cele mai bune practici din industrie.

Constatările cheie ale sondajului

Starea ransomware-ului în
asistența medicală 2021

   34% au plătit răscumpărarea

  65% dintre atacuri criptează date 

   34% lovituri de ransomware anul trecut

  Cost mediu de recuperare de 1,27 mil. USD

 

Opriți ransomware

Sophos Intercept X previne criptarea rău intenționată și spontană a datelor de către toate formele de ransomware - chiar și fișiere de încredere sau procese care au fost deturnate, cu CryptoGuard. Funcționează pe puncte finale și servere, detectând și oprind ransomware-ul să cripteze fișierele dvs.

Preluați controlul asupra locațiilor dvs. de la distanță

Extindeți-vă rețeaua securizată la locatii de la distanță, precum și la medici care lucrează de la distanță sau care folosesc dispozitive mobile cu dispozitivele Sophos SD-RED. Sophos Mobile protejează datele sensibile din domeniul sănătății cu un set bogat de capabilități EMM, containere și criptare lider pe piață.

Și acum, conectați-vă și colaborați pentru mai puțin cu Sophos SD-WAN. Sophos XG Firewall-urile integrează SD-WAN, permițându-vă să vă conectați unități de sănătate publice și private pentru mai puțin, înlocuind conexiunile costisitoare MPLS cu servicii mai ieftine, cum ar fi cablu, DSL și 3G/4G/LTE. Schimbați în siguranță informații medicale critice, țineți pasul cu creșterea continuă a dispozitivelor medicale și IoT conectate și permiteți utilizarea noilor tehnologii și aplicații de asistență medicală.

Obțineți vizibilitate și control complet asupra utilizatorilor și aplicațiilor

Toate produsele Sophos oferă jurnale de evenimente de securitate care pot fi utilizate pentru detectarea incidentelor. Conștientizarea utilizatorilor în toate domeniile paravanului nostru de protecție guvernează toate politicile și raportarea pentru firewall pentru a permite controlul de nouă generație asupra aplicațiilor și utilizatorilor.

Ce mai astepti ?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să construiască soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

Contactati-ne

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.