Mergi la conţinutul principal

Securizarea lanțului dumneavoastră de aprovizionare

Securizarea lanțului dumneavoastră
de aprovizionare

Organizațiile depind adesea de furnizori terți pentru a gestiona anumite funcții de afaceri, cum ar fi infrastructura IT. Deși permite furnizorilor terți să se conecteze la rețeaua dvs. are avantajele sale, acest lucru introduce în mod inerent un risc de securitate - și anume, vulnerabilitatea la atacurile lanțului de aprovizionare. În aceste tipuri de atacuri, adversarii se infiltrează în furnizorii terți și exploatează accesul lor de încredere pentru a obține acces la mediul dumneavoastră. Odată intrați, aceștia desfășoară tot felul de activități malițioase, de la furt de date și extorcare până la ransomware. Sophos oferă o combinație de tehnologii și servicii de securitate pentru a contribui la reducerea riscurilor generate de astfel de atacuri asupra lanțului de aprovizionare.

Tipuri de atacuri asupra lanțului de aprovizionare

Mai multe cazuri de încălcare a securității datelor de profil înalt evidențiază faptul că lanțul de aprovizionare rămâne o verigă slabă în lanțul de securitate cibernetică al organizațiilor.

La sfârșitul anului 2020, s-a descoperit că lanțul de aprovizionare al firmei de management IT SolarWinds a fost compromis, iar adversarii au reușit să introducă coduri malițioase în platforma de monitorizare și gestionare a infrastructurii SolarWinds, Orion. Acest cod a fost trimis, fără să vrea, la aproape 18.000 de clienți. Citiți analiza aprofundată a Sophos despre modul în care varianta malware Sunburst a evitat apărarea aici.

Să analizăm strategiile comune utilizate în unele dintre cele mai importante atacuri asupra lanțului de aprovizionare:

Atacuri Phishing
Atacuri Phishing
Compromis actualizare software
Compromis actualizare software
Pachete Infectate
Pachete Infectate

Soluțiile Sophos minimizează riscul atacurilor asupra lanțului de aprovizionare

Atacurile asupra lanțului de aprovizionare sunt dificil de detectat, deoarece pot proveni din orice parte a lanțului de aprovizionare. Organizațiile nu ar trebui să se aștepte să elimine complet riscurile lanțului de aprovizionare - trebuie să urmărească minimizarea acestor riscuri. Sophos oferă tehnologii și servicii de securitate pentru a ajuta la reducerea riscului de atacuri asupra lanțului de aprovizionare.

Sophos Intercept X cu EDR

Sophos Intercept X cu EDR

Oferă o apărare cuprinzătoare în profunzime împotriva amenințărilor care pătrund prin intermediul furnizorilor terți, folosind inteligența artificială, prevenirea exploatărilor, protecția comportamentală, anti-ransomware și multe altele. În plus, funcționalitatea EDR puternică vă permite să identificați automat activitățile suspecte, să prioritizați indicatorii de amenințare și să căutați rapid amenințări potențiale în toate punctele terminale și serverele.

Sophos Managed Threat Response (MTR)

Sophos Managed Threat Response (MTR)

Oferă servicii experte de vânătoare și remediere a amenințărilor sub forma unui serviciu complet gestionat. Specialiștii Sophos lucrează 24 de ore din 24 pentru a căuta, valida și remedia în mod proactiv, în numele dumneavoastră, potențiale amenințări și incidente din lanțul de aprovizionare.

Sophos Zero-trust Network Access

Sophos Zero-trust Network Access

Protejează împotriva atacurilor din lanțul de aprovizionare care se bazează pe accesul furnizorilor la sistemele dumneavoastră prin intermediul unor controale de acces foarte granulare. Această soluție furnizată în cloud validează identitatea utilizatorului, precum și sănătatea și conformitatea dispozitivelor înainte de a acorda acces la resurse. Aceasta autentifică cererile din partea partenerilor de încredere, indiferent de locație.

Fă pasul următor

Spune-ne ce cauți! Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să creați soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

Contact

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.