Mergi la conţinutul principal

Securitatea cloud-ului public

Sophos Cloud Security

Acționați rapid și rămâneți în siguranță cu cea mai de încredere
platformă de securitate cibernetică în cloud din lume
SaaS - AWS - Azure - Google - Oracle

 

Contacteaza-ne

Detectarea și răspunsul la amenințări în cloud 24/7

Protejați mediile de amenințările de rețea, mențineți disponibilitatea aplicațiilor web și extindeți rețeaua dvs. securizată cu SD-WAN flexibil, Zero Trust Network Access și conectivitate VPN.

Cloud Edge Firewall

Protejați mediile de amenințările de rețea, mențineți disponibilitatea aplicațiilor web și extindeți rețeaua dvs. securizată cu SD-WAN flexibil, Zero Trust Network Access și conectivitate VPN.

Managementul poziției de securitate în cloud

Monitorizați infrastructura și integrați-o cu conductele CI/CD pentru a reduce în mod proactiv riscurile de afaceri cauzate de activități nesancționate, vulnerabilități, configurații greșite și identități nesigure.

Securitatea e-mailurilor SaaS

Opriți phishing-ul, atacurile de compromitere a e-mailurilor de afaceri și ransomware cu protecție avansată, prevenire a pierderilor de date și criptare pentru serviciile de e-mail SaaS.

Protecția încărcăturii de lucru în cloud

Opriți ransomware-ul și amenințările avansate cu o protecție premiată pentru instanțele de server cloud care include XDR și gestionarea posturii de securitate cloud.

Protecție, monitorizare și răspuns la amenințări 24/7

Luați de pe umerii dvs. greutatea monitorizării și a răspunsului la amenințări 24 de ore din 24, 7 zile din 7, cu o echipă proactivă de servicii gestionate care vă monitorizează mediile 24/7 pentru a răspunde la cele mai recente amenințări.

Protecție fără server

Mențineți o infrastructură fără server și protejați activele de stocare partajată de conținutul malițios prin integrarea API-urilor de informații despre amenințări globale SophosLabs.

Securitatea cloud-ului hibrid, de încredere pentru milioane de oameni

Milioane de oameni au încredere în Sophos pentru că oferă soluții puternice și eficiente de securitate cibernetică, concepute special pentru a fi accesibile și ușor de gestionat pentru orice organizație. Disponibil într-o singură consolă de administrare unificată, Sophos Central. Soluțiile Sophos de protecție împotriva amenințărilor, monitorizare și răspuns asigură protecția mediilor on-premise și cloud împotriva celor mai recente amenințări și vulnerabilități avansate.

Protecție nativă în cloud

Accelerați-vă afacerea și protejați-vă investițiile în cloud cu protecția nativă în cloud Sophos, care acoperă Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Oracle Cloud Infrastructure, clusterele Kubernetes, registrele de containere și mediile Infrastructure-as-Code împotriva celor mai recente amenințări și vulnerabilități, optimizând în același timp cheltuirea resurselor în cloud.

Greutatea securității cloud de pe umerii dumneavoastră

Implementați și gestionați protecția Sophos cu o echipă internă de securitate IT sau conectați-vă cu partenerii experimentați Sophos Cloud Security Provider din întreaga lume. Abordarea noastră flexibilă înseamnă că optimizarea posturii de securitate și de conformitate, păstrarea securității și confidențialității datelor, în timp ce blocarea amenințărilor avansate sunt obiective pe care le puteți atinge cu ușurință.

Modernizarea achizițiilor în domeniul securității cibernetice

Securitatea în cloud Sophos este disponibilă prin intermediul AWS Marketplace și Azure Marketplace pentru a ajuta clienții să îmbunătățească procesele de achiziție pentru a se potrivi cu viteza cloud-ului, menținând în același timp guvernanța - și, în același timp, contând pentru orice angajament de consum al furnizorului de cloud deja stabilit.

Deveniți un partener Sophos Cloud Security

Partenerii specializați în securitatea în cloud, nu căutați mai departe. Programul Sophos Cloud Security Provider (CSP) oferă instrumente, instruire, recunoaștere și stimulente financiare pentru a sprijini și securiza clienții dumneavoastră care utilizează sau migrează către cloud.

Începeți astăzi

Puneți mâna pe Sophos Central, o singură consolă care combină managementul posturii și conformitatea, firewall-ul și protecția încărcăturii de lucru în cloud.

 

 

 

Vorbiți cu un expert

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.