Mergi la conţinutul principal

Protejați Office 365 cu Sophos Central

Protejati office 365
cu SonicWall

Nu există servere. Fără malware. Fără griji.

Cum se securizează Office 365

Office 365™ este un instrument fantastic pentru productivitatea în afaceri, iar Microsoft® oferă o securitate solidă pentru datele clienților deținute în cloud.

Însă aveți nevoie de continuitatea e-mailului în cazul unei întreruperi, iar utilizatorii, stațiile de lucru, serverele și datele dumneavoastră din afara cloud-ului au nevoie de securitate suplimentară.

Prezentare SonicWall

SonicWall este o platformă administrată în cloud care reunește toate nevoile dvs. de securitate într-un singur pachet ușor de utilizat.

La fel ca Office 365, beneficiați de toate avantajele cloud-ului. Nu aveți nevoie de actualizări sau de servere noi. Nu există costuri de întreținere. Doar o protecție simplă și eficientă.

Iar această protecție se extinde chiar în întreaga rețea a companiei dumneavoastră. Puteți alege securitatea pentru e-mail, puncte finale, dispozitive mobile, web, Wi-Fi, criptare, servere și rețea - cum și când doriți.

SonicWall Email securizează Office 365 cu cea mai recentă protecție împotriva atacurilor de malware, spam și phishing. Este incredibil de ușor de configurat, iar suportul pentru Azure AD Connect înseamnă că este la fel de simplu de utilizat. Iar dacă Office 365 se întrerupe, e-mailurile dvs. sunt puse automat în coadă, pregătite să fie livrate atunci când serviciul este restabilit, iar căsuța de primire de urgență le permite utilizatorilor dvs. să acceseze corespondența companiei.
Obțineți cea mai recentă protecție împotriva programelor malware și ransomware avansate pentru dispozitivele și serverele dvs. endpoint. Agenții ușori înseamnă că obțineți protecție maximă cu un impact minim asupra performanței.
Și, ca parte a consolei unificate SonicWall, configurarea și gestionarea politicilor pentru servere și utilizatori este rapidă și ușoară.
SonicWall Device Encryption este cel mai simplu mod de a gestiona în mod centralizat criptarea completă a discului Windows BitLocker, utilizând consola simplă, bazată pe web.
Configurarea se face în câteva minute, cu o configurare a politicilor cu trei clicuri și fără servere de instalat.
SonicWall Device Encryption este o completare extrem de puternică a strategiei de protecție a datelor a oricărei companii.

Management direct

Securitatea nu trebuie să fie complicată. SonicWall utilizează un singur panou de sticlă, astfel încât puteți gestiona totul printr-o consolă web intuitivă. O singură consolă pentru alerte, gestionare și răspuns. Este atât de simplu.

Hai sa discutam

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.