Mergi la conţinutul principal

Protejarea Datelor

Protecția datelor cu Sophos
Pentru date în repaus,
în mișcare și în utilizare.

Sophos oferă soluții complete de protecție a datelor de ultimă generație, care sunt mereu active, ușor de implementat și simplu de administrat.

Securizarea datelor dincolo de granițele rețelei

Utilizatorii dvs. doresc să lucreze de oriunde, de pe orice dispozitiv. Permiteți-le să colaboreze în siguranță pe toate dispozitivele și platformele cu criptarea SafeGuard permanent activă. Sophos Mobile vă permite să vă asigurați că datele sunt criptate atunci când sunt trimise către servicii de stocare și aplicații bazate pe cloud și să impuneți criptarea dispozitivelor și să monitorizați conformitatea în raport cu politica de criptare cu Sophos Secure Workspace în Sophos Mobile. Indiferent unde se află utilizatorii dvs., Sophos Secure Web Gateway asigură o protecție web completă.

Date securizate în cloud, e-mail, web și mobil

Soluțiile Sophos protejează datele în fiecare etapă. SafeGuard Encryption criptează datele în momentul creării, iar acestea rămân criptate în timp ce călătoresc prin cloud, prin e-mail și nu numai. Protejați datele prin e-mail cu Sophos SPX Encryption, care încapsulează conținutul e-mailurilor și atașamentele într-un PDF securizat și criptat. Asigurați securitatea datelor de pe dispozitivele mobile cu criptarea AES-256 și restricționați accesul la datele criptate pe baza regulilor de conformitate a dispozitivelor, a orei, a Wi-Fi sau a geolocalizării cu Secure Workplace și Secure Email în Sophos Mobile. Între timp, Sophos Web Appliance scanează conținutul web pentru cele mai recente amenințări web.

Asigurați PII pentru a rămâne în conformitate cu cerințele de reglementare

Doar criptarea nu este suficientă. Preveniți, detectați și remediați amenințările cu ajutorul funcțiilor anti-exploit, anti-ransomware, de detectare a malware-ului prin învățare aprofundată și informații în timp real despre amenințări de la Intercept X. Permiteți accesul la date în funcție de roluri cu ajutorul controalelor de ultimă generație ale XG Firewall asupra aplicațiilor, site-urilor web și altor resurse de rețea. Portofoliul nostru de produse puternice și inovatoare oferă o vizibilitate îmbunătățită a datelor și o raportare cerută de cerințele de reglementare importante, cum ar fi GDPR, HIPAA, PCI-DSS, CIPA, SOX, POPI și controalele CIS.

Obțineți securitate proactivă și automatizată cu Synchronized Security

Securitatea de ultimă generație Sophos pentru endpoint-uri, servere și rețele oferă protecție end-to-end a endpoint-urilor, a serverelor de baze de date și a rețelei, oprind cele mai recente amenințări avansate. Sistemul nostru unic Security Heartbeat™ partajează telemetria și starea de sănătate între rețea și punctele finale, permițând izolarea, detectarea și remedierea coordonată și automată a programelor malware, oprind atacurile înainte ca acestea să provoace daune.


Ce mai astepti?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să construiască soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

 

 

Contactati-ne

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.