Mergi la conţinutul principal

Protectie inpotriva Ransomware

Aveți parte de un atac ransomware activ? Sophos Rapid Response vă poate oferi asistență imediată.

Cel mai buna Protecție Ransomware
din lume

De la tehnologia avansată anti-ransomware până la experți în vânătoarea de amenințări și specialiști în răspunsul la incidente, Sophos vă ajută să minimizați riscul și impactul ransomware.

Protecție Ransomware de clasă mondială

Atacurile ransomware din zilele noastre combină adesea mai multe tehnici avansate cu hacking în timp real. Pentru a reduce la minimum riscul de a cădea victimă a ransomware, aveți nevoie de o protecție avansată care monitorizează și securizează întregul lanț de atac.

Vânătoare de amenințări 24/7
Vânătoare de amenințări 24/7

Echipa Sophos Managed Threat Response vânează, detectează și răspunde în mod proactiv la atacuri în timp real în numele dumneavoastră, neutralizând ransomware și alte amenințări avansate înainte ca acestea să vă compromită datele.

Protecție avansată a punctelor finale
Protecție avansată a punctelor finale

Sophos Intercept X cu XDR vă oferă tehnologii avansate de protecție care perturbă întregul lanț de atac. Învățarea profundă previne în mod predictiv atacurile, în timp ce CryptoGuard anulează criptarea neautorizată a fișierelor în câteva secunde.

Protecție firewall de ultimă generație
Protecție firewall de ultimă generație

Sophos Firewall împiedică ransomware să intre și să se deplaseze în rețeaua dumneavoastră. Învățarea profundă detectează și blochează ransomware la gateway, în timp ce prevenirea mișcărilor laterale și gestionarea RDP împiedică hackerii să își continue atacurile.

Răspuns imediat la amenințări

Vă confruntați cu un incident ransomware activ? Sophos Rapid Response este pregătit să vă ajute. Echipa noastră de respondenți la incidente, disponibilă 24/7, vă va ajuta să neutralizați rapid atacul. Nu sunteți un client actual Sophos? Suntem în continuare aici pentru dumneavoastră. Sophos Rapid Response este disponibil pentru a ajuta clienții existenți și pe cei aflați pentru prima dată în această situație să iasă din zona de pericol.

 

Contacteaza-ne

Cum Intercept X oprește chiar și cele mai avansate atacuri

Atacurile ransomware avansate din prezent sunt complexe și în mai multe etape. Pentru a le opri este nevoie de o protecție stratificată care să întrerupă întregul lanț de atac.

Reducerea suprafeței
de atac

Amenințări cunoscute

Controlul aplicațiilor

Protecție web

Prevenirea pierderii de date

Înfrângerea amenințărilor moderne

Învățare automată

Prevenirea exploatărilor

Detectarea criptografiei

Apărare hacking live

Lanțul atacului Ransomware Ryuk

Protecțiile Sophos opresc ransomware-ul în mai multe puncte din lanțul de distrugere.

Hai sa discutam

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.