Mergi la conţinutul principal

Protecția împotriva amenințărilor din interior

Protecția împotriva
amenințărilor din interior

Deoarece persoanele din interiorul organizației dvs. sunt cele mai apropiate de datele dvs. sensibile.

Proprii utilizatori pot pune în pericol securitatea organizațională cu puțin efort. Dincolo de daunele neintenționate pe care utilizatorii le pot provoca, atacurile din interior – cum ar fi angajații necinstiți, foștii angajați care încă au acces la sistemul dvs., contractorii rău intenționați și alți actori răi – sunt capabili să facă și mai multe daune. Ele sunt adesea mai dificil de prevenit și detectat decât atacurile care provin din afara organizației dvs. Cercetările arată că o treime din toate organizațiile încă nu au capacitatea de a preveni sau descuraja un atac din interior.

 

CyberSecure vă ajută să identificați rapid punctele slabe din organizația dvs., oferindu-vă o perspectivă completă asupra activităților utilizatorilor dvs. În acest fel, puteți educa utilizatorii nevinovați pentru a preveni punerea în pericol a organizației dvs. sau puteți modifica politicile de rețea pentru a opri atacurile rău intenționate din cadrul organizației, reducând drastic riscul și îmbunătățind încrederea în securitate.

CyberSecure oferă organizațiilor nivelul următor de conștientizare a utilizatorilor în toate zonele paravanului de protecție, permițând controlul politicilor bazate pe utilizator asupra aplicațiilor, site-urilor web, modelării traficului (QoS) și a altor resurse de rețea, indiferent de adresa IP, locație, rețea sau dispozitiv.

Puteți gestiona și controla ce aplicații și site-uri web/categorii web la care pot avea acces utilizatorii sau grupurile de utilizatori (departamente/funcții).

User Threat Quotient (UTQ) pe paravanul de protecție este o caracteristică unică care oferă informații utile asupra comportamentului utilizatorului.

Obțineți informații despre cine sunt cei mai riscanți utilizatori și aplicații pentru a vă asigura că politicile adecvate sunt aplicate înainte de a avea loc o accidentare de securitate.

Obțineți rapoarte automate pentru obiceiurile și activitatea de navigare ale utilizatorilor, cu declanșatoare avansate de amenințări și istoric pentru a identifica utilizatorii predispuși la riscuri. Folosiți informațiile pentru a formula inițiative adecvate de formare și conștientizare cibernetică pentru a educa utilizatorii riscanți.

Protejați-vă datele sensibile împotriva dezvăluirii accidentale sau rău intenționate de către utilizatori cu control complet al politicii asupra categoriilor web, aplicațiilor, mediilor amovibile și dispozitivelor mobile și datelor Endpoint

Protection.Funcționalitatea DLP integrează scanarea conținutului în motorul de detectare a amenințărilor și include un set cuprinzător de definiții ale tipurilor de date sensibile actualizate continuu,  pentru a permite protecția imediată a datelor dumneavoastră sensibile.

CyberSecure oferă o bibliotecă cuprinzătoare de definiții de date sensibile, oferind detectarea tuturor tipurilor comune de informații de identificare personală (PII), date financiare și de sănătate. Puteți înregistra, avertiza, bloca sau cripta informațiile sensibile care declanșează o regulă de politică DLP.

Amenințare phishing

Phish Threat vă permite să creați sesiuni de formare și simulare autentice de phishing și să inițieze corecții de curs pentru angajații dvs. Acest lucru îi ajută pe utilizatorii finali să recunoască mai bine cum arată un atac de phishing și să învețe din greșelile lor în cazul în care sunt ademeniți să ia momeala.

Phish Threat vă ajută cu:

Campanii de phishing | Recoltarea acreditărilor | Atacurile de atașament

Campanii de instruire | Clasamentul angajaților | Formare bazată pe conformitate

TEST
Măsurați cine din cadrul organizației dvs. este susceptibil la atacuri de tip phishing.
 
200 de simulări de atac în lumea reală pentru a testa și a vă instrui angajații.
 
INSTRUIRE
Educați angajații care eșuează la un anumit
atac.
 
Peste 20 de module de formare pentru conștientizarea securității.
 
ANALIZA
Măsurați și clasificați ratele de succes și eșec ale angajaților în timp.
 
Cunoașteți indicele de amenințări cu phishing pentru angajați pentru a obține o vedere bazată pe angajați a scorului general.

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.