Mergi la conţinutul principal

Prevenirea Amenintarilor

Prevenirea amenințărilor

La gateway, la punctele finale și între ele.

Tehnologiile avansate de prevenire a amenințărilor de la Sophos oferă organizației dvs. o abordare multistratificată pentru cea mai largă gamă de protecție împotriva celor mai recente amenințări.

Protecția împotriva Ransomware

Opriți ransomware cu Sophos' Intercept X, care combină învățarea profundă cu cea mai bună tehnologie anti-exploit din clasa sa, capabilități CryptoGuard anti-ransomware, analiza cauzelor principale și multe altele pentru a vă oferi cea mai cuprinzătoare protecție a endpoint-urilor din industrie. Sophos XG Firewall vă protejează perimetrul prin integrarea tehnologiilor de prevenire a exploatărilor și de protecție CryptoGuard de la Intercept X. Aceste capabilități identifică exploatările malware și ransomware înainte ca acestea să ajungă în rețeaua dvs. În combinație cu sistemul de prevenire a intruziunilor de la XG Firewall, obțineți protecție împotriva vulnerabilităților endpoint-urilor, precum și a vulnerabilităților de rețea.

Protecție de perimetru

Rămâneți protejat împotriva celor mai recente amenințări avansate la adresa perimetrului dvs., cum ar fi criptomineria, roboții, viermii, hack-urile, breșele și APT-urile, cu protecția robustă a XG Firewall. Beneficiați de Sandstorm sandboxing puternic; învățare profundă cu inteligență artificială, care oferă cele mai bune rate de detecție din industrie fără a utiliza semnături; IPS de cea mai bună performanță; și protecție web cu AV dublu, emulație JavaScript și inspecție SSL.

Identificarea și izolarea instantanee a amenințărilor cu ajutorul securității sincronizate

Obțineți o protecție mai bună împotriva amenințărilor avansate și petreceți mai puțin timp răspunzând la incidente cu Sophos Synchronized Security. Synchronized Security reunește cele mai bune produse Sophos pentru a detecta și preveni atacurile avansate. Acesta izolează punctele terminale infectate înainte ca amenințarea să se răspândească, reducând timpul de răspuns la incidente cu 99,9%. Puteți identifica sursa unei infecții în rețeaua dumneavoastră și limita automat accesul la alte resurse de rețea ca răspuns până când infecția este curățată.

Protecția traficului criptat

Sophos XG Firewall se asigură că traficul criptat din rețeaua dvs. nu rămâne un punct mort, oferind o scanare SSL complet transparentă, aplicarea și validarea protocolului. Decriptarea SSL interceptează și decriptează în siguranță traficul SSL pentru a permite scanarea în profunzime pentru verificări de securitate, conformitate și politici, cu excluderi bazate pe politici, permițând confidențialitate pentru traficul sensibil. Aplicarea protocolului pentru conexiunile de trafic criptat identifică și blochează traficul nedorit care încearcă să ocolească filtrarea sau modelarea traficului.

Avantajul informațiilor privind amenințările globale

Sophos a dezvoltat un sistem de analiză de date de ultimă generație pentru a procesa eficient milioanele de e-mailuri, URL-uri, fișiere și alte puncte de date analizate în fiecare zi. Aceste date, împreună cu experiența noastră vastă, ne permit să dezvoltăm noi definiții, să detectăm clase întregi de amenințări și chiar noi variante. Și, cu Live Protection și Live Anti-spam, beneficiați în timp real de toate datele noastre și de analizele experților de la SophosLabs.

Ce mai astepti?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să construiască soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

 

 

Contactati-ne

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.