Mergi la conţinutul principal

O mai bună securitate pentru forța de muncă mobilă

O mai bună securitate pentru
forța de muncă mobilă

Sophos vă oferă un mediu securizat în care datele sunt accesibile în siguranță și ușor de oriunde și de pe orice dispozitiv pentru utilizatorii dvs. aflați în mișcare.

Managementul securizat al punctelor finale unificat (UEM)

Secure Unified EndpSophos Mobile simplifică gestionarea și securitatea punctelor terminale mobile și a punctelor terminale Windows 10, macOS și mobile deținute de companii sau personale, toate pe o singură platformă. Aplicați politici de securitate corporativă uniforme în toate punctele finale și asigurați accesul la activele companiei. Sophos Mobile menține datele de afaceri, utilizatorii, endpoint-urile și dispozitivele mobile protejate și securizate.oint Management (UEM)

Securizați dispozitivele mobile, utilizatorii și datele

Sophos Mobile se integrează în mod nativ cu Sophos Endpoint Protection de ultimă generație din Sophos Central pentru a securiza endpoint-urile tradiționale și mobile împotriva ransomware-ului și a amenințărilor avansate. Puternicul Sophos Container pentru iOS și Android securizează datele sensibile ale companiei cu criptare AES-256. Protejează utilizatorii împotriva link-urilor malițioase din documente și conținut cu tehnologie antiphishing. Puteți chiar să restricționați accesul la container în funcție de oră, Wi-Fi sau geolocalizare.

Securitate mobilă premiată cu toate funcțiile pentru Android și iOS

Protejați-vă dispozitivele Android cu tehnologie AV mobilă de top și protecție web în aplicația Sophos Mobile Security. Restricționați automat accesul la resursele de afaceri sau inițiați acțiuni de remediere în caz de încălcare a politicilor companiei și a normelor de conformitate. Aplicația Sophos Mobile Security pentru iOS oferă instrumente ușor de utilizat și vă menține dispozitivele actualizate cu cele mai recente patch-uri pentru sistemul de operare.

Gestionați BYOD de la un tablou de bord centralizat

Sophos Mobile vă protejează datele de afaceri și păstrează confidențialitatea datelor personale prin gestionarea doar a containerelor. Păstrați e-mailurile și documentele de afaceri pe dispozitivele mobile în containere, asigurându-vă că accesul la datele companiei este controlat și securizat, chiar și pentru utilizatorii cu dispozitive personale care pot avea acces la informațiile de afaceri fără intruziuni în viața privată.

Criptarea care urmărește datele și utilizatorii pretutindeni

SafeGuard Encryption criptează conținutul în mod automat și imediat ce este creat. Criptarea rămâne activată atunci când datele sunt partajate în cloud, prin e-mail, pe platforme și dispozitive. Synchronized Encryption validează în permanență integritatea utilizatorului, a aplicației și a securității unui dispozitiv înainte de a permite accesul la datele criptate. SafeGuard sincronizează cheile de criptare cu Sophos Mobile, astfel încât utilizatorii să poată vizualiza, accesa și partaja în siguranță datele criptate cu aplicația Secure Workspace de la Sophos Mobile.

Ce mai așteptați?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să creați soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

 

Contacteaza-ne

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.