Mergi la conţinutul principal

Magazine

Securitate completă
pentru comerțul cu amănuntul
distribuit și online

Sophos oferă pachetul de securitate suprem pentru comerțul cu amănuntul modern, care nu numai că asigură POS și conectivitate sigure, dar extinde și securitatea personalului, partenerilor de afaceri și rețelelor de distribuție.

Rețea securizată de puncte de vânzare (PoS) și baze de date back-end

Prevenirea ransomware-ului de ultimă generație Sophos, securitatea punctelor finale, a serverelor și a rețelei pentru retail oferă o protecție completă de la capăt la cap la punctele finale POS, serverele de baze de date și rețeaua - stopând cele mai recente amenințări avansate. Sophos Security Heartbeat™ unic împărtășește telemetria și starea de sănătate pentru a permite izolarea coordonată, detectarea și remedierea programelor malware între servere, puncte finale și firewall-uri, oprind atacurile înainte ca acestea să provoace daune.

Securitate pentru diverse medii de retail distribuite

Sophos SD-RED vă permite să vă extindeți cu ușurință rețeaua securizată în alte locații, inclusiv sucursale, magazine și alți parteneri terți - fără a fi nevoie de configurare locală sau de aptitudini tehnice. Aplicați aceeași protecție în toate locațiile sau particularizați-o pentru a răspunde diverselor nevoi regionale.

Acum conectați-vă și colaborați pentru mai puțin cu Sophos SD-WAN. Sophos XG Firewalls integra SD-WAN, permițându-vă să conectați mai multe magazine de franciza pentru mai puțin prin înlocuirea conexiuni scumpe MPLS cu servicii mai ieftine, cum ar fi cablu, DSL, și 3G / 4G / LTE. Schimbați în siguranță datele financiare și personale ale clienților prin intermediul tranzacțiilor în magazin și online, conectați mașinile de la punctele de vânzare (POS), chioșcurile, indicatoarele digitale și dispozitivele IoT și țineți pasul cu cele mai recente tehnologii POS.

Blocați amenințările cunoscute, necunoscute și in curs de dezvoltare

XG Firewall oferă o protecție de vârf în industrie pentru a bloca cele mai recente amenințări avansate la rețeaua dvs. de vânzare cu amănuntul, cum ar fi ransomware, boți, viermi, hacks, încălcări și APT-uri cu o suită de securitate cuprinzătoare, inclusiv IPS, ATP, controlul web și al aplicațiilor, anti-phishing, un firewall cu aplicații web cu caracteristici complete și multe altele. Monitorizați și analizați riscurile de securitate din întreaga rețea, cu jurnale și rapoarte pentru investigarea în timp real a amenințărilor.

Îmbunătățiți experiența din magazin cu Wi-Fi securizat pentru clenți

Oferiți clienților o conexiune sigură la rețea wireless și îmbunătățiți-le experiența de cumpărături și interacțiunea cu marca dvs. Gama noastră completă de puncte de acces wireless poate fi gestionată fără probleme printr-un firewall Sophos sau în cloud pentru a oferi protecție completă împotriva amenințărilor pentru dispozitivele utilizatorilor dvs. Preveniți utilizatorii necinstiți să se conecteze la rețeaua dvs. wireless și să evite detectarea și, de asemenea, adunați informații valoroase în magazin despre comportamentul clienților, implicarea, vizitele repetate și multe altele, cu capacitatea noastră de a identifica sursa și destinația traficului dvs. WLAN.

Ce mai astepti ?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să construiască soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

Contactati-ne

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.