Mergi la conţinutul principal

Lucru la Distanta

Lucru de la distanță
SIGUR

Lucrarea de la distanță este aici pentru a rămâne.
Și nu sunt doar oamenii care se află în mai multe locații.

Resursele pe care le folosesc sunt de asemenea: pe servere din birou;
în aplicații bazate pe cloud precum Office 365 sau Salesforce;
și în medii cloud private sau publice pe
Amazon Web Services (AWS) și Microsoft Azure.

 

 

Contacteaza-ne

Securizarea acestui mediu flexibil necesită conexiuni securizate, resurse securizate și dispozitive securizate, oriunde s-ar afla – fără a adăuga costuri generale IT. CyberSecure vă poate ajuta să abordați aceste provocări moderne cu soluții puternice și de încredere.

Conectați-vă în siguranță din orice locație

Utilizați clientul nostru VPN Sophos Connect gratuit și ușor de implementat alături de Sophos Firewall pentru a conecta lucrătorii de la distanță la biroul principal și la resursele dvs. bazate pe cloud. Cu peste 1,4 milioane de utilizatori, vei fi într-o companie excelentă.

 

Pentru cel mai bun nivel de conectivitate la distanță, SD-RED (Dispozitiv Ethernet de la distanță) este un dispozitiv simplu plug-and-play care oferă un VPN dedicat permanent sau cu tunel divizat, ușor de implementat și gestionat.

Zero Trust Network Access (ZTNA)

Oferă următorul nivel de acces securizat de la distanță, cu o experiență de utilizator fără probleme „doar funcționează” și controale foarte granulare: orice utilizator, orice dispozitiv și orice aplicație pot fi controlate individual. În plus, verifică continuu utilizatorul și validează starea de sănătate și conformitatea a dispozitivului.

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.