Mergi la conţinutul principal

Invatamant

Protecție avansată simplă
și accesibilă pentru instituțiile
de învățământ

Obțineți protecție simplă, all-in-one, pentru a vă proteja utilizatorii, datele, rețeaua și aplicațiile, la preț accesibil și eficient. Păstrați-vă profesorii, studenții și administratorii în siguranță, în școală ,filială sau locații îndepărtate – indiferent unde se află.

Securitate all-in-one de nouă generație împotriva amenințărilor necunoscute

Sophos XG Firewall oferă protecție completă pentru sălile de clasă și laboratoarele dvs., blocând amenințările necunoscute cu o suită cuprinzătoare de protecție avansată. Optimizat pentru școli, oferă toate informațiile de protecție, filtrare și monitorizare de care aveți nevoie într-un singur aparat, la preț accesibil.

Performanță ridicată și disponibilitate pentru resurse critice

Asigurați un echilibru sănătos între libertatea academică pentru utilizatorii dvs. și securitatea pentru rețea și datele dvs. Atribuiți politici de acces web bazate pe utilizatori pentru a asigura o utilizare sigură și productivă a internetului. Modelați utilizarea lățimii de bandă de către utilizatori, categorie web și aplicații pentru a asigura o calitate înaltă a serviciului pentru aplicațiile importante și pentru a preveni ca traficul cu prioritate scăzută să încetinească resursele critice ale sistemului.

Securizarea datelor personale și de cercetare

Securizează datele sensibile, cum ar fi PII ale studenților, absolvenților și personalului, precum și materialele de cercetare esențiale ale studenților, cercetătorilor și personalului împotriva atacurilor aleatorii și direcționate.

Medii wireless sigure

Oferiți rețele wireless sigure și de încredere studenților, personalului și oaspeților care se conectează folosind dispozitive mobile, inclusiv laptopuri, tablete și telefoane mobile, pentru a promova un mediu de învățare flexibil. Gama noastră completă de puncte de acces wireless poate fi gestionată fără probleme printr-un firewall Sophos sau în cloud pentru a oferi protecție completă împotriva amenințărilor dispozitivelor dvs. de utilizator. Oferiți acces ușor de gestionat pentru oaspeți, limitat de volumul de date sau de timp, pentru a restricționa accesul utilizatorilor autorizați și pentru a personaliza conectivitatea în toate zonele campusului.

Conectați-vă și colaborați pentru mai puțin cu SD-WAN

Sophos XG Firewall-urile integrează SD-WAN, permițându-vă să conectați școlile din districtul dvs. pentru mai puțin, înlocuind conexiunile MPLS costisitoare cu servicii mai ieftine, cum ar fi cablul, DSL și 3G/4G/LTE. Schimbați în siguranță informații personale despre studenți și profesori și tranzacții financiare, gestionați creșterea dispozitivelor personale și emise de școală și țineți pasul cu tehnologiile și aplicațiile educaționale în schimbare.

Ce mai astepti?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să construiască soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

Contactati-ne

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.