Mergi la conţinutul principal

Guvern

Securizarea celor mai critice organizatii,
instituții guvernamentale
și federale

Sophos poate ajuta guvernele – federale/naționale, provinciale, de stat și municipale – să asigure protecția datelor sensibile, să își asigure infrastructura IT critică și să îndeplinească reglementările riguroase de conformitate.

Apărare coordonată împotriva atacurilor avansate

Rețelele guvernamentale sunt cele mai vizate din întreaga lume și atacurile împotriva lor sunt cele mai evazive. Sophos Synchronized Security permite mai multor produse Sophos să partajeze informații despre amenințări, sănătate și securitate în timp real, pentru a vă oferi protecție coordonată și de neegalat împotriva celor mai avansate atacuri.

Descoperirea și identificarea accelerată a amenințărilor

Pentru a opri amenințările avansate, guvernele trebuiesc să identifice și să contracareze atacurile rapid . Cu ajutorul punctului final și al firewall-ului Sophos de ultimă generație, al criptării și al protecției serverului care comunică în timp real, puteți identifica rapid gazdele infectate în organizația dvs. Informațiile de securitate partajate între aceste produse vă informeaza despre utilizatorii infectati, sistemele și procesele infectate, reducând timpul de răspuns de la ore la secunde și prevenind riscul de răspândire a infecțiilor în alte părți ale rețelei.

Ce mai astepti?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să construiască soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

Contactati-ne

Răspuns automat la incident

Izolați sau limitați automat accesul la punctele finale compromise din organizația dvs. până când acestea sunt curățate. Veți putea limita accesul lor la rețea intern sau extern și veți putea retrage temporar cheile de criptare până când acestea vor reveni la o stare curată.

Protecția datelor sensibile pe mai multe dispozitive

Păstrați-vă datele în siguranță oriunde s-ar duce cu integrarea unică Sophos a punctului final, web, securitate e-mail, criptare și control al accesului la rețea. Protejați datele de pe dispozitivele mobile, cum ar fi laptopurile și telefoanele mobile, care sunt gestionate cu Sophos Mobile prin criptarea acestor date într-un container securizat pe dispozitiv.

Conectați-vă și colaborați pentru mai puțin cu SD-WAN

Sophos XG Firewall-urile integrează SD-WAN, permițându-vă să conectați agențiile federale, de stat și locale pentru mai puțin, înlocuind conexiunile costisitoare MPLS cu servicii mai ieftine, cum ar fi cablul, DSL și 3G/4G/LTE. Colectați și faceți schimb de date în siguranță, furnizați aplicații de automatizare, colaborare esențială și țineți pasul cu creșterea continuă a dispozitivelor personale și IT.

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.