Mergi la conţinutul principal

Finante si Banci

Securitate completă
pentru datele financiare,
investițiile și operațiunile tale

Sophos oferă un set complet de soluții de protecție a datelor pentru a asigura securitatea sistemelor de rețea și a terminalelor, a angajaților, a datelor, a investițiilor, a proceselor și pentru a contribui la îndeplinirea cerințelor de conformitate și guvernanță.

Apărare coordonată împotriva atacurilor avansate

Pe măsură ce băncile și serviciile financiare inovează și introduc noi game de servicii și canale de livrare, cum ar fi online banking, aplicații mobile și multe altele, Sophos Synchronized Security oferă o platformă intuitivă care permite produselor noastre de cea mai bună calitate să partajeze amenințările, sănătatea sistemului și securitatea acestuia.

Va informații în timp real și vă oferă protecție de neegalat în fiecare punct al sistemului dvs. de securitate, inclusiv punctele finale, dispozitivele mobile, serverele, perimetrul rețelei și multe altele.

Securitate pentru site-uri și aplicații orientate către clienți

Aplicațiile tale web care oferă servicii bancare online, plăți cu cardul de credit etc. sunt ținte populare ale criminalității cibernetice, deoarece dețin date valoroase ale clienților.

Firewall-ul aplicației web Sophos vă protejează aplicațiile critice de afaceri de hack-uri și atacuri cu mai multe opțiuni de autentificare, oferind acces numai utilizatorilor autorizați.

Conectivitate la distanță sigură

Sistemul dumneavoastră trebuie să includă securitate nu numai pentru fiecare bancomat, ci și pentru sucursalele, micro-sucursalele și centrele de date. Sophos oferă o gamă completă de tehnologii VPN pentru acces sigur de la site la site și de la distanță. Sophos SD-RED vă permite să vă extindeți rețeaua securizată în alte locații cu ușurință, fără a fi necesare setări locale sau abilități tehnice.

Acum conectează-te și colaborează pentru mai puțin cu Sophos SD-WAN. Sophos XG Firewall-urile integrează SD-WAN, permițându-vă să vă conectați la sucursale locale, de stat și naționale pentru mai puțin, înlocuind conexiunile costisitoare MPLS cu servicii mai ieftine, cum ar fi cablu, DSL și 3G/4G/LTE. Protejați datele personale, corporative, tranzacțiile financiare și țineți pasul cu creșterea continuă a dispozitivelor IoT conectate și activați noi tehnologii și aplicații.

Protecție la e-mail phishing

Utilizatorii și datele tale sunt ținte majore pentru atacatorii de tip phishing. Sophos Email Appliance oferă o gamă largă de tehnologii de protecție a e-mailului, inclusiv blocarea tipului de fișiere, protecția Time-of-Click pentru a bloca adresele URL rău intenționate și tehnologia puternică de tip cloud-sandbox de nouă generație – Sophos Sandstorm – pentru a opri amenințările evazive.

DLP avansat și criptarea SPX bazată pe politici merg mai departe, prevenind scurgerea accidentală a datelor și facilitând conformitatea.

Simulări de phishing și educație

Un program solid de conștientizare a securității este o parte integrantă a oricărei strategii de apărare în profunzime. Sophos Phish Threat educă și testează utilizatorii dvs. finali prin simulări automate de atac de phishing, instruire de calitate privind conștientizarea securității și valori de raportare acționabile.

Haideţi să discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cybersecure.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.

Ce mai astepti?

Lăsați experții noștri de la CyberSecure să vă ajute să construiască soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

Contactati-ne